Despre produse

Pentru a evita o descriere repetitiva la fiecare produs care il prezint pe site am sa va prezint aici caracteristicile generale ale produselor, intretinerea acestora, etc.

CARACTERISTICI GENERALE

Am sa incep cu produsele care sunt lacuite. Acestea sunt rezistente la apa si ofera un aspect lucios. Unele produse au fost lacuite cu lac ce contine particule de nisip alb-cristalin(sclipici). Acestea sunt foarte mici si inobservabile in lacul aplicat iesind in evidenta la lumina stralucind. In concluzie produsele care la descriere nu scrie ca sunt lacuite trebuiesc ferite de apa.

Dimensiunile produselor care sunt prezentate in fiecare post sunt, in cazul cutiutelor de lemn, cele exterioare. In cazul ramelor foto sunt dimensiunile pozei care intra in rama respectiva.

INTRETINERE

Produsele lacuite pot fi curatate cu un buretel umed daca e necesar. Ar fi indicat sa fie un burete sau o laveta dintr-un material moale care sa nu zgarie lacul. Pentru produsele nelacuite va sugerez sa folositi deasemenea o laveta cat mai moale dar uscata.

Introdu adresa ta de email pentru a primi notificari cu cele mai noi postari.

Alătură-te celorlalți 5 abonați.

Statistica Blog

  • 11.952 accesari